Szállás

Szűkítés
       

A szállás típusa:


Online Foglalható Hotel

Ezen az oldalon a ' Hotel szállás' kifejezésre kapott találatokat jelenítjük meg. A narancssárga 'Szállást keres' gombra kattintva indíthat új keresést. Érdemes késöbb is visszatérnie mert a regisztrált szállások száma folyamatosan növekszik, így ha késöbb meglátogatja oldalunkat remélhetőleg több Hotel szállás lesz az oldalon.

Jelenleg nincs megfelelő ajánlat.Általános információk Rabacról

Rabac az Isztriai-félsziget keleti partjai mentén elterülő kis, horvát város, mely a környék egyik jelentős turisztikai központja. Ennek köszönhetően város lakóinak legjelentősebb jövedelemforrása a halászat mellett a turizmus. Enyhe mediterrán éghajlatának, kristálytiszta tengervizének, illetve fenyőerdőkkel és olajfákkal borított szárazföldi partszakaszának köszönhetően a város méltán népszerű az utazóközönség körében.

Rabaci látnivalók

Rabac festői szépségű, látnivalókban gazdag város. A település utcáinak bebarangolása bizonyára mindenki számára nagyszerű élményt nyújt. A szűk, kacskaringós utcákon sétálva egy rövid időre megfeledkezhetünk hétköznapjaink problémáiról, és megtapasztalhatjuk egy igazi mediterrán horvát városka kellemes atmoszféráját. A város tengerpartja mentén húzódó sétányon végigsétálva csodás látvány tárul elénk, melyet semmiképp se hagyjunk ki. Akik egy kis történelmi élményre vágynak, mindenképp látogassanak el a Rabac fölé magasodó, körülbelül négyezer éves Labin városába.

Szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek Rabacban

A város rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyóknak. Rabac környékén több kisebb-nagyobb strand is található, melyek közül a Maslenica, a Girandella, a Lanterna és a Szent Andrea is kiérdemelte a kék zászló kitüntetést. Rabac városában számos remek étterem és kávézó várja vendégeit, ahol a különleges gasztronómiai élményekre vágyók megízlelhetik a helyi specialitásokat. Természetesen a megszokott, hagyományos ízvilág kedvelői is meg fogják találni a számukra megfelelő fogásokat. A városban az aktív pihenést kedvelők számos lehetőség közül válogathatnak. Kezdők és profik egyaránt kedvükre búvárkodhatnak, vitorlázhatnak, strandröplabdázhatnak, de emellett lehetőség nyílik például falmászásra vagy lovaglásra is. A várost körbeölelő erdő kiváló terepet biztosít a túrázásra, ahol a természet szerelmesei közelebbről is megismerhetik a környék különleges állat- és növényvilágát.

Szállások Rabacban – Rabaci hotelek, hotel Rabac területén

A városban rengeteg kiváló szálláshely közül válogathat minden ideérkező. Számos apartman, panzió, hotel és magánház várja a vendégeket. A különböző kategóriájú szálláshelyek között bizonyára mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Egy biztos, a barátságos vendégszeretet és az igazi mediterrán hangulat szinte mindenhol garantált.
Autópálya, Autópályadíj-kalkulátor Horvátország